Emmaus kringloop haul nazomer 2016 #2

Posted on 1 min. leestijd

Onlangs heb ik echt de meest succesvolle kringlooptrip in maanden gehad! Ik ging naar de Emmaus in Utrecht en sloeg daar €57,00 stuk. Vandaag is het tijd voor het tweede deel van mijn kringloop haul filmpje!

Lees verder om mijn aankoopjes nog eens op een rijtje te zien. 

Dit zwarte ONLY jurkje kostte €4,50.

zwartjurkje

Ook dit zwarte vestje kostte €4,50.

vest

Voor dit nog ongebruikte gele tasje van Manfield betaalde ik €6,00.

tasje

Dit groene ZARA jurkje kostte €7,00.

groenejurk

En tot slot het leren jasje van Goose Craft, waarvoor ik €18,00 heb betaald.
jasje

Nou dat waren ze dan, m’n Emmaus koopjes! Mocht iemand een tip hebben om de blauwe streep uit m’n jasje te halen hoor ik het graag!

Mocht je deel 1 van deze haul gemist hebben dan kan je die hier (klik) terugkijken.

emmaushaul1

 

Wat vinden jullie het leukste aankoopje?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 Comments
 • Karlijn
  11 september, 2016

  Leuke dingen! Ik vind het groene jurkje ook erg leuk maar dat koop ik dus ook nooit omdat het zo strak om je nek zit. Wie weet ga ik ook nog eens voor de bijl :).

  Voor wat betreft de vlek denk ik dat je babydoekjes zou kunnen proberen. Of als het stift is aceton maar dat is best agressief. Beide dingen zou ik eerst aan de binnenkant ergens proberen.

  • Sabine
   15 september, 2016

   Bedankt Karlijn! En supergoeie tip om die dingen eerst aan de binnenkant te proberen!

 • Mbuti
  14 september, 2016

  Het staat je allemaal leuk. En die inktvlek. Ik raad je aan er niets aan te doen. Omdat het zo’n licht jasje is, is de kans groot dat de vlek alleen maar groter en diffuser wordt. Dat wil je niet.

  • Sabine
   15 september, 2016

   Thanks Mbuti! Ja dat is wel een goed punt… Ik moet zeggen dat ik het jasje nu ook al regelmatig met vlek gedragen heb en me er eigenlijk totaal niet aan gestoord heb, dus misschien dat ik het inderdaad maar zo laat. En anders volg ik iig Karlijns tip op en probeer het eerst aan de binnenkant!

 • Roos van den Berg
  27 september, 2016

  Waaauw dat je voor zo weinig hebt zoveel aankoopjes hebt kunnen doen is echt niet normaal! Ik dacht eigenlijk dat tweedehands winkels niet zulke leuke dingen hadden, maar eigenlijk is het best logisch. Want mensen die leuke kleren hebben, doen ze na een tijdje natuurlijk ook weg. Maar vooral het tasje verbaast me dat dat zo weinig kan kosten… heb jij enig idee hoe ze überhaupt die prijzen bepalen?