The Look For Less in 2015

Posted on 2 min. leestijd

Inmiddels is 2016 alweer een ruime week aan de gang. De kerstboom is weer opgeruimd, de nieuwjaarswensen en de bijbehorende drie zoenen zijn je om de oren gevlogen en je hebt je eerste goede voornemens alweer laten varen. Toch wil ik vandaag nog even terugkijken op het afgelopen jaar. En in het bijzonder op wat waarschijnlijk mijn grootste hobby is: The Look For Less! Opdat het resultaat niet te snel in de vergetelheid geraakt wil ik deze celebritylooks zoals we ze voor een appel en een ei met kringloopkleding nagemaakt hebben nog een keer op een rijtje zetten. Hopelijk vinden jullie het ook leuk ze nog eens terug te zien. En als je naar het oorspronkelijke artikeltje met alle foto’s wil, klik dan op het kopje met de naam!

Michelle Obama #2

Michelle Obama 2.3

Kate Moss #1

KateMoss1

 

Máxima #5

maxima_leer1

Cara Delevingne

ChanelSports

Desert Cool

MadameAirFrance1

Mabel van Oranje

TLFL Mabel

Deborah Harry (Blondie)

TF_TLFLBlondie3

……

Rock ’n Roll Bride

rocknrollbride1……

Dat waren ze dan. Ik vind het zelf heel leuk om ze weer terug te zien. Sommige voelen alweer zo lang geleden. En allemaal waren ze ook zo leuk om te doen. Ik heb er echt heel veel plezier in dit samen met m’n moeder te doen. M’n moeder is het brein die de outfits bij elkaar zoekt en de foto’s maakt en ik ben eigenlijk gewoon het kind dat verkleedfeestjes viert!
Ik vind het moeilijk om van deze lijst één favoriet aan te wijzen, maar als ik het terug mag brengen naar een top 3 in willekeurige volgorde zijn het: Michelle Obama, Deborah Harry en Rock ’n Roll bride.

Bedankt dat je langskwam en dit artikeltje las! Wil je nog meer Looks For Less terugzien? Klik dan hier voor het artikeltje met alle Looks For Less van 2014. Ik heb ook alle Look For Less foto’s op dit Pinterestbord verzameld.

Wat vonden jullie de meest geslaagde Look For Less van 2015?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Bertine
  8 januari, 2016

  je mag echt trots zijn hierop, geweldig gedaan! ik blijft het leuk vinden!

  • Sabine
   12 januari, 2016

   Heel hartelijk dank Bertine! :D