Onze nieuwe tweedehands bank

Posted on 2 min. leestijd

Terwijl ik dit bericht typ zit ik heerlijk met m’n benen languit tegen m’n man aan die op zijn beurt ook weer heerlijk zit en zijn benen languit gestrekt heeft. Deze comfortabele positie wordt ons aangeboden door… onze nieuwe bank!

Ik vind mezelf niet een heel materialistisch persoon, maar een hoekbank/chaise longue stond al wel heel lang op mijn verlanglijstje. Ik was wel erg kritisch, want we hadden gewoon al twee mooie comfortabele banken, maar ik dacht altijd “ooit, op een mooie dag, hebben wij een chaise longue.” En die mooie dag is nu dus gearriveerd!

We kochten de bank via Marktplaats voor €180,00. Ik vond het lastig inschatten of dat niet teveel geld was, maar toen ik al met de verkoper in contact was over een ophaalafspraak werd ik nog overboden met een bod van €200,00. Dat vond ik dus wel weer geruststellend. :)

 


De verkoper van de bank was een hele aardige behulpzame man. Dat vind ik altijd zo fijn! Een groot verschil tussen kringloopwinkel en Marktplaats is nou eenmaal dat je met de vorige eigenaar in contact komt. En dat kan positief, neutraal of negatief uitpakken. Gelukkig heb ik nooit echt hele negatieve ervaringen gehad, meestal is het gewoon neutraal. Maar af en toe heb ik juist een hele positieve ontmoeting en dat vind ik dan zo leuk (m’n trouwjurk was hier het ultieme voorbeeld van, lees hier over die ontmoeting)! Het feit dat de vorige eigenaar zo aardig was geeft mij gewoon een extra positief gevoel over de bank.

 

Ik vind dat de bank onze woonkamer een heel nieuw gezicht geeft. Veel rustiger en ruimtelijker:

Oh ik ben er zo blij mee! Is het niet een plaatje? ^^

 

 

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Bertine
  24 februari, 2017

  oh dat staat zoveel mooier! en een hoekbank is echt heerlijk om op te liggen:)

  • Sabine
   3 maart, 2017

   Haha zeker waar! :)

 • Ina
  25 februari, 2017

  Ziet Er veel strakker uit.

  • Sabine
   3 maart, 2017

   Thanks Ina!