Kijktip: Het succes van de kringloopwinkel (25 t/m 29 december) en win 3 minuten gratis kringloopshoppen!

Posted on 1 min. leestijd

De komende dagen staat ons een ontzettend mooie VPRO-serie te wachten: Het succes van de kringloopwinkel! De vijfdelige documentaire-serie Het succes van de kringloopwinkel volgt de verhalen van gewone en bijzondere mensen door heel het land. Het gaat over schatgravers, (ont)spullen, elkaar helpen en de kringloopwinkel als snuffelparadijs voor jong en oud, arm en rijk. Wie het Nederland van nu wil zien, moet in de kringloopwinkel zijn. Het belooft een mooie (maar niet zoetsappige), kerstige serie te worden.

Zie de trailer hieronder:

Ik ga hem natuurlijk zeker kijken, of terugkijken op Uitzending Gemist nadat ik van m’n kerstdiner terugkom.

En nog een dikke tip: de VPRO heeft ook online een digitale kast waar mensen hun kringloopschatten in kunnen zetten met het verhaal erachter! Je vindt hem hier: www.vpro.nl/kringloop  En wat er superleuk aan is: je kan er een hele gave prijs mee winnen: drie minuten gratis shoppen in een kringloopwinkel! Haha, dat is toch een droom die uitkomt! :D Ik ga eens even goed nadenken over wat ik in de vitrine ga zetten.
Het succes van de kringloopwinkel is van 25 t/m 29 december om 21.10 uur in vijf delen te zien op NPO 2. Herhalingen van 26 december t/m 1 januari om 16.10 uur op NPO 2.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Ingrid
  24 december, 2017

  Jaaaah, had de trailer al voorbij zien komen en ik ga zeker kijken! Denk alleen dat het i.d. uitzending gemist wordt i.v.m. de geplande dineetjes!

  • Sabine
   28 december, 2017

   Cool! Ik ben benieuwd hoe je het vindt!

 • Petra
  26 december, 2017

  Na een heerlijke kerstdag met supermooie kringloop overhemden voor manlief, cd’s voor de kids van marktplaats en een cd van de kringloop voor een van de zussen, om 21 uur voor de buis. Dankzij jouw tip, genoten van de eerste aflevering van deze mooie serie.

  • Sabine
   28 december, 2017

   Ah wat supergaaf! Dat klinkt als een prachtige kerstviering met een ereplekje voor de geneugten van de kringloop! :D Wat fijn dat je ervan genoten hebt!