Kringloop-moederdagtip en mijn fantastische moeder!

Posted on 2 min. leestijd

Zondag is het alweer Moederdag! Nou is mijn moeder heel belangrijk voor mij, maar toch vieren wij Moederdag nooit heel uitbundig. Tenminste, de afgelopen vijftien jaar eigenlijk helemaal niet meer. M’n moeder zei op een dag: “Nou jongens, vanaf nu hoeven we van mij geen Moederdag meer te vieren hoor.” Nou dat namen we allemaal ter harte! Moederdag is sindsdien niet meer gevierd!

Echter, mijn moeder zei onlangs toen het weer eens over Moederdag ging dat het haar wel was opgevallen dat we nooit naar haar luisterden behalve toen ze dat had gezegd. :P Naast dat ik dat eigenlijk erg lollig vond, vond ik ook wel dat ik dit jaar dan wel wat leuks kon doen. Dat verdient ze ook echt. Ik was dus erg in mijn nopjes toen ik zag dat Emmaus Parkwijk morgen een speciale Moederdag actie heeft! Want laat kringloopwinkelen nou de gedeelde passie van mij en mijn moeder zijn. En je kan er voor €3,00 High Teaën (hoe schrijf je dat?). En laat eten nou onze andere gedeelde passie zijn!

 

En dan zal ik nu even een kleine greep uit het afgelopen jaar nemen, van waarom mijn moeder zo tof is! 

Reden 1: Onze bruiloftsbloemen

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Jacob en ik trouwden. Wat vliegt de tijd. Ik kijk met zoveel liefde en geluk terug op die mooie dag! En m’n moeder heeft daar ook fantastisch aan bijgedragen. Naast haar hulp bij het samenstellen van mijn outfit en het geven van een prachtige speech heeft ze onze bruiloftsbloemen verzorgd! Corsages, haaraccessoires voor mijn zussen die bruidsmeisjes waren, bloemen voor de aankleding en natuurlijk het bruidsboeket. Het was allemaal prachtig. Dankjewel mam!

 

Reden 2: Sean Paul

Welke moeder wil er nou mee naar een concert van Sean Paul? Die van mij! En ik zal het je nog sterker vertellen, het was haar idee! Ik ging met háár mee naar een concert van Sean Paul! Een paar weken terug in de Melkweg in Amsterdam. De lyrics van Get Busy kent ze uit haar hoofd. We hebben echt een fantastische avond gehad.

Reden 3: The Look For Less

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken: mijn moeder is de drijvende kracht achter mijn favoriete TrashFashion categorie: The Look For Less! Ze zoekt de outfits bij elkaar en maakt de foto’s. Een keer was ze ook zelf ‘het model’ bij The Look For Less: Diane Keaton. Het blijft leuk om deze gedeelde hobby te hebben.

 

Dit zijn slechts drie redenen, maar ik kan er nog wel honderd meer verzinnen. Kortom, ik wil m’n moeder morgen dus graag in het zonnetje zetten en zal haar meenemen naar Emmaus Parkwijk om te kringlopen, te high teaën, en om een moederdagboeket voor haar te kopen.

Bedankt voor alles, mam!

Hebben of zijn jullie ook een moeder, of een andere bijzondere vrouw die het wel verdient om in het zonnetje gezet te worden? En wonen jullie in Utrecht of omstreken? Kom morgen dan ook naar Emmaus Parkwijk!

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 Comments
 • Nienke
  12 mei, 2017

  Lief! Het is trouwens highteaën ;)

 • Mbuti
  12 mei, 2017

  Wat een leuk evenement bij Parkwijk. Ik denk dat ik er ook heen ga!

 • Pieter
  12 mei, 2017

  Helemaal mee eens, Goed gezegd. “Een moederhart, een gouden hart….”