Top 5 kringloopkoopjes van 2017 + blogvoornemens voor 2018

Posted on 1 min. leestijd

Om maar met een cliché te beginnen: wat vliegt de tijd toch! Ik kan haast niet geloven dat 2018 alweer voor de deur staat. Y2K voelt als de dag van gisteren.
2017 was een bewogen jaar, zoals elk jaar met ups en downs, maar gelukkig ook een jaar met prachtige kringloopaankoopjes! In onderstaande video laat ik jullie mijn vijf beste kringloopkoopjes zien en deel ik mijn goede blogvoornemens voor het nieuwe jaar met jullie.

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Wil je in 2018 op de hoogte blijven van m’n nieuwe posts? Volg me dan hier op facebook en/of hier op Bloglovin’.

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 Comments
 • Nienke
  29 december, 2017

  Natuurlijk blijven we naar je blog komen! Goed dat je nog voor de jaarwisseling laat weten dat je af en toe een vrijdag over zult slaan, want nu krijgen de trouwe lezers de kans om ook wat goede voornemens te bedenken die de blogloze vrijdagen kunnen vullen :D

  • Petra
   30 december, 2017

   De hoeveelheid maakt het niet, maar je enthousiasme. Waar ik voorheen nauwelijks naar de kleding keek, heb ik nu al heerlijke winterse spullen bij de kringloop gevonden en was manlief uiterst verbaasd dit weekend over de prachtige merkblouses van Le Dub, Ralph Lauren en Mc Gregor die er hingen. De afleveringen deze week bij de VPRO waren heerlijk en ik had je bijna wel in beeld verwacht.

   • Sabine
    3 januari, 2018

    Bedankt voor je mooie woorden, Petra! En wat gaaf dat je zulke mooie kleding gescoord hebt! :D
    Haha ik moet bekennen dat ik toen ik de serie zag ook stiekem wel dacht: “wat was het gaaf geweest om hier in gezeten te hebben.” Maar ondanks dat vond ik het echt een prachtige serie. :)

  • Sabine
   3 januari, 2018

   Haha thanks Lord! Ja ik dacht ik moet jullie ook een beetje scherp houden. ;)

 • Ingrid
  30 december, 2017

  Mooie top 5 van 2017! Grappig dat ik hele andere dingen verwachtte; die prachtige trolley of dat mooie roze jurkje bijv.
  Begrijpelijk dat je de beslissing neemt om in 2018 niet elke vrijdag een artikeltje te plaatsen. Volgens mij zit er in die wekelijkse Posts veel meer werk en tijd in dan wij lezers kunnen bedenken en dat moet maar net lukken naast alle andere bezigheden?
  Blijf je zo en zo en zo volgen hoor! En nieuwe “the look voor less” daar kan ik al naar uitkijken :-)

  • Sabine
   3 januari, 2018

   Haha thanks Ingrid! Ja grappig, ik had ze ook wel overwogen, maar dat waren wel twee aankoopjes die ik relatief duur vond en daarom toch besloten voor andere te gaan (hoewel die zeepokken toch ook aan de prijs waren…) Haha ja een kwestie van ‘Kill your darlings’ denk ik…
   En ook jij bedankt voor je mooie complimenten! Ze doen me echt goed!

 • Geertje
  2 januari, 2018

  Gelukkig nieuwjaar!!
  Ik sluit me helemaal aan bij bovenstaande opmerkingen. Ga vooral door met het maken van leuke, mooie, gezellige blogposten in een tempo waar jij je lekker bij voelt!

  • Sabine
   3 januari, 2018

   Dankjewel Geertje! Ik was toch een beetje bezorgd over hoe het zou landen, maar ik voel me erg gesteund! :)

 • Hermien - KouweKleren
  3 januari, 2018

  Zo leuk dat uit jouw filmpje blijkt dat je echt voor alle soorten spullen bij de kringloop terecht kunt. Dat kan ik alleen maar beamen. Ik heb je blog net ontdekt en ik word er helemaal vrolijk van. Goed dat je kiest om alleen te plaatsen als je het echt uitkomt en je echt iets te vertellen hebt, het moet vooral leuk blijven voor jezelf! Maar ik heb makkelijk praten, want ik heb nog veel te ontdekken hier.

  • Sabine
   8 januari, 2018

   Dankjewel Hermien! En wat fijn dat je dat eruit hebt gehaald, want dat probeerde ik inderdaad ook wel een beetje over te brengen! :) Ik twijfelde namelijk heel erg wat nou echt m’n favorieten waren, ik was met zoveel zo blij, dus ging ik wel bewust voor wat diversiteit. :)