Try on kringloophaul RataPlan Den Haag – deel 2

Posted on 1 min. leestijd

Hallo allemaal! Hebben jullie gisteren een feestelijke Koningsdag gehad? Zijn er nog vrijmarkten bezocht en leeggekocht? Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik gisteren niet in Nederland was en de mooiste feestdag van het jaar gemist heb. Maar ik hoop volgend jaar weer uitgebreid los te gaan op de vrijmarkt.

Vandaag is het tijd voor deel 2 van mijn kringloop haul van RataPlan Den Haag! Vorige week deelde ik al deel 1 met jullie. Veel dank aan de dames die bij het vorige artikeltje hadden laten weten dat een filmpje voor hun heus wat langer mag duren, dat neem ik zeker mee voor de volgende keer. Ik vind zelf wel dat ik de best for last heb bewaard met deze aankoopjes. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Kijk mee naar mijn prachtige kringloopaankoopjes!

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Comments
 • Ingrid
  28 april, 2017

  Ah vandaar; ik had gisteren wel een ‘oranje’ shootd verwacht op instagram :-)
  Mooie aankopen weer. De nepleren legging vind ik helemaal niet ordinair. Staat je heel mooi. Doordat de kringloop veel goedkoper is dan bij normale kledingzaken durf je sneller iets te proberen dat buiten je ‘comfort zone’ ligt! Zo heb ik laatst een broek met een ( grijze) panterprint gekocht voor €7.95. Zou ik normaal nooit gedaan hebben….
  Mooie schoenen ook. Vroeg me af of het schoenenmuseum nog bestaat?

  • Sabine
   6 mei, 2017

   Haha ja als ik in Nederland was geweest had ik dat zeker moeten doen!
   En helemaal mee eens, door de lage prijzen van de kringloop durf ik veel meer uit te proberen. Leuk die broek met panterprint! Ik vind grijze panterprint vaak heel elegant!
   Goed punt over het schoenenmuseum! Hij bestaat nog wel: http://www.trashfashion.nl/museum/ maar is al lange tijd niet aangevuld. Ik denk dat ik weer eens op jacht ga!