The Look For Less: Jennifer Lopez – deel 2

Posted on 3 min. leestijd

Ik heb vandaag weer een nieuwe Look for Less! Voor de tweede maal is de eer aan Jennifer Lopez. We hebben met kringloopkleding één van haar outfits uit de film Gigli nagemaakt, de film waarin ze speelde met haar toenmalige vriend Ben Affleck.  Ik heb deze film nooit gezien, maar hij schijnt extreem geflopt te zijn. Naar wat ik heb gelezen heeft de film $54 miljoen gekost en slechts €7 miljoen opgebracht. Hij is na drie weken uit de bioscoop in Amerika gehaald en hij heeft de Nederlandse bioscopen ook niet gehaald.
De outfit vind ik er echter niet minder om! Een leuke stoerige outfit met het bruine leren jasje als eye-catcher. Het is natuurlijk zoals vaak weer gissen wat de originele outfit gekost heeft, maar wij hebben hem nagemaakt voor een totaal van €15,50.

Leren jasje, €6,00, Kringloopcentrum Eemnes – Blousje, €3,00, Emmaus Bilthoven – Riem, €1,50, de Kringloper Naarden – Ketting, €1,00, Emmaus Bilthoven – Spijkerbroek, €4,00, Emmaus Parkwijk.

Stiekem is een van de redenen dat de Look for Less mijn favoriete categorie is het feit dat ik met zulke leuke mannen op de foto mag. En ik ben blij dat ik Ben Affleck aan het rijtje mag toevoegen.

Ik vind het best jammer dat de film geflopt is omdat ik het idee heb dat Jennifer en Ben best leuke mensen zijn en ik het een beetje sneu vind dat hun film zo in de pan gehakt is. Ik durf hem dus ook eigenlijk niet te zien, omdat ik bang ben dat bevestigd wordt hoe slecht hij is, terwijl ik nu nog denk dat het waarschijnlijk allemaal een beetje overdreven is. Ik hoop dus stiekem dat er mensen onder jullie zijn die mij gerust kunnen stellen en zeggen dat het eigenlijk een hartstikke leuke film is. Herkennen jullie dat gevoel? Of ben ik alles weer eens veel te veel aan het overthinken? :P

Leuke film of niet, ik ben nog steeds JLo fan! En ik kan jullie dus ook vast vertellen dat dit niet de laatste Look For Less Jennifer Lopez is…

Heeft een van jullie ooit de film Gigli gezien? En zo ja, is hij echt zo slecht, of kan ik hem toch wel een kans geven?

 

Omdat ik er geen genoeg van kan krijgen hieronder nog even de outfits die we eerder van JLo namaakten:

Klik hier voor de complete vorige editie van The Look For Less – Jennifer Lopez.

 

P.S. Ik heb een leuke maar drukke week voor de boeg en ik weet vrij zeker dat het me komende week niet gaat lukken om een nieuw artikeltje te plaatsen. De vrijdag erna komt er wel gewoon nieuwe content online! Ik zeg dit even omdat ik weet dat er een klein groepje mensen is dat elke vrijdag even een kijkje op m’n blog neemt. Dat waardeer ik heel erg en ik zou het vervelend vinden als jullie tevergeefs komen. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om alsnog even naar TrashFashion te komen en een van de 400+ artikeltjes uit het verleden terug te lezen. :)

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 Comments
 • Eva
  23 juni, 2017

  Wat leuk gedaan weer. Het vestje staat je erg leuk

  • Sabine
   11 juli, 2017

   Bedankt Eva!

 • Geertje
  23 juni, 2017

  Erg gaaf jasje, wat een koopje!
  En goed gelukte overall look.

  De film ken ik niet, dus daarbij kan ik je niet van advies dienen.

  En een goede drukke week gewenst. Lief dat je je lezers waarschuwt!

  • Sabine
   11 juli, 2017

   Bedankt Geertje! :)

 • Ingrid
  23 juni, 2017

  Wauw wat een mooie LFL weer!
  Stiekem vind ik deze laatste look van Jennifer López het beste gelukt. Zo knap dat jullie elke x weer zo’n mooie look neerzetten
  Heel attent dat je ons waarschuwt; Fijne week

  • Sabine
   11 juli, 2017

   Thanks Ingrid! :D