The Look For Less: Twiggy #4

Posted on 2 min. leestijd

Eerder hebben we in de Look for Less reeks drie outfits nagemaakt van Twiggy. Vandaag komen we met weer drie Twiggy looks die we hebben nagemaakt met kringloopkleding.

De eerste look is deze ietwat malle eppie-look met zwart-witte streepjes. Ik zou hem zelf nooit dragen, maar het was wel heel leuk om me zo voor de look for less te verkleden. Het voelde echt als een soort verkleedfeestje voor volwassenen.

Complete look: €10,00
Maillot, Rataplan Diemen, €1,00 – Coltrui, Rataplan Diemen, €3,00 – Shorts, Simpel Soesterberg, €2,00 – Bretels, de Kringloper Naarden, €1,00 – Hoedje, Emmaus Bilthoven, €2,00 – Kniekousen, Kringloopcentrum Eemnes, €1,00.

De volgende look is wederom zwart-wit, maar een stuk draagbaarder.

Complete look: €11,00
Wit jasje, Simpel Soesterberg, €3,00 – Riem, Emmaus Bilthoven, €1,00 – Zwarte schoenen, Kringloopcentrum Eemnes, €4,00 – Zwart rokje, Emmaus Bilthoven, €3,00.

 

De laatste look vind ik zelf verreweg de leukste look. Een simpel jurkje met loafers met een hak.

Complete look: €10,00
Zwarte jurk, Emmaus Bilthoven, €5,00 – Beige schoenen, Emmaus Bilthoven, €5,00.

Ik moet bekennen dat ik bij de look for less reeks altijd een vrij makkelijke rol heb. M’n moeder zoekt de outfits bij elkaar en maakt de foto’s en ik hoef enkel de houdingen van de foto’s na te doen (en ik bewerk achteraf de foto’s). Toch is er één ding dat ik altijd ontzettend moeilijk vind, en dat kwam bij de Twiggy reeks wel naar voren: ik kan niet goed poseren zonder te lachen. Het ziet er gewoon zo raar uit bij mij. :P Waar Twiggy er intens en uitdagend uit ziet als ze niet lacht vind ik dat ik er een beetje uiïg en verveeld op sta. Als iemand tips heeft om die gezichtsuitdrukking te verbeteren sta ik daar zeker voor open! ^^

Bij deze, omdat ik er geen genoeg van krijgen, nog even een terugblik op onze eerdere Twiggy looks for less:

 

Ik heb weer veel lol gehad met het maken van deze look for less editie met m’n moeder!

Welke Twiggy outfit vinden jullie het beste gelukt?

 

 

Bronnen Twiggy originele afbeeldingen: 1, 2, 3.

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Bertine
  24 maart, 2017

  wat geweldig weer zeg!! echt te gek!! en ik vind het vooral knap dat je voor zo weinig geld bijna dezelfde outfits kunt scoren!

  • Sabine
   24 maart, 2017

   Ah dankjewel Bertine! Echt tof om te horen! Dit is voor ons stiekem wel de gedroomde reactie. ^^

 • Ingrid
  28 maart, 2017

  Wat weer knap gedaan!
  Vind de streepjesoutfit het beste gelukt; een echte modellenfoto!
  Hoewel de schoenen van die laatste look; het lijkt wel of je moeder die van Twiggy heeft overgenomen zo lijken ze op het origineel!

  • Sabine
   29 maart, 2017

   Bedankt Ingrid! Haha, volgens mij waren die gele schoenen de aanleiding voor m’n moeder om te bedenken om Twiggy na te maken. Zij zag dus ook hoe goed die gelijkenis was. :)