Roomtour + ons natuurhistorisch museumpje

Posted on 2 min. leestijd

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Dat het maar een jaar mag worden vol warmte en liefde!

Voordat ik over het filmpje van vandaag begin wilde ik graag even iedereen bedanken die zo supportive gereageerd heeft op m’n vorige filmpje. De dames die op mijn blog een reactie hebben achtergelaten waren precies die dames die ik bedoelde toen ik zei dat ik wist dat er een klein handjevol lieverds was dat iedere week (of in ieder geval frequent) even komt kijken. Ik wil jullie laten weten dat ik dat heel erg waardeer, jullie reacties maken me altijd zo blij en dat juist jullie ook zo begripvol waren dat ik misschien niet meer iedere vrijdag iets zal plaatsen doet me heel veel. <3

Dan mijn filmpje! Het licht zat helaas niet mee, dus de beelden zijn niet zo scherp als ik zou willen, maar ja, dat hoort nou eenmaal bij de tijd van het jaar…
Ik vond het weer eens tijd voor een kleine roomtour update. Er is namelijk een bepaald deel in onze woonkamer dat wat prachtige tweedehands aanvullingen heeft gehad waar ik erg blij mee ben. Het betreft vooral een tweedehands stellingkast van Marktplaats die gevuld is met andere kringloopkoopjes die samen ons natuurhistorische museumpje vormen. Vandaag laat ik deze aan jullie zien.

Welkom in ons natuurhistorisch museum, waar fotograferen met flits is toegestaan en u de items zelfs mag aanraken en oppakken (zolang u ze weer netjes terugzet).

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

 

Welk item vinden jullie de toeristentrekpleister van ons museumpje?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Ingrid
  5 januari, 2018

  Je geeft aan dat er niet zo heel veel veranderd is in de woonkamer maar deze verandering heeft wel impact op de hele kamer; heel mooi en chique!
  Als jullie van natuurhistorische musea houden moet je echt een x naar het Teylers museum in Haarlem gaan! Dat is het oudste museum van Nederland. Het is eigenlijk een museum in een museum; prachtig oud gebouw, hele mooie zalen en hele mooie oude kasten en vitrines waar de collectie in is tentoongesteld . Echt een aanrader!

  • Sabine
   8 januari, 2018

   Dankjewel Ingrid! Ik vind het inderdaad ook echt een heel verschil! :D
   Jacob en ik zijn twee jaar geleden naar Teylers geweest en dat was inderdaad helemaal het einde! Echt een goede tip!

 • Lisa
  6 januari, 2018

  Super leuk ingericht die open kast, mooi exemplaar ook.
  Toen je over VT Wonen begon dacht ik precies hetzelfde!
  Het leuke eraan is dat het tweedehands is, dus het milieu wordt er niet mee belast en het ziet er erg mooi uit, alsof je alles nieuw hebt gekocht in een (dure) woonwinkel. Verbaas jij je ook wel eens over prijzen in gewone winkels?

  • Sabine
   8 januari, 2018

   Dankjewel Lisa! Een eer om te horen dat jij ook aan VT Wonen dacht. ^^
   Haha ik herken helemaal wat je zegt over prijzen in gewone winkels. Soms kan ik er gewoon echt van schrikken, haha.