Kringloop Haul Koffietijdreünie

Posted on 1 min. leestijd

In m’n vorige video nam ik jullie mee naar de reünie van het groepje mensen waarmee we bij Koffietijd over onze passie voor kringloopwinkels spraken. In deze video laat ik zien welke spulletjes ik tijdens dit tripje gekocht heb. We bezochten Kringloopcentrum Eemnes-Huizen en de Kringloper Naarden.

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Wat vinden jullie van m’n vondsten?

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Geertje
  6 augustus, 2018

  Ha Sabine,

  Super, die stoel! Ik ben benieuwd of je hem echt gaat gebruiken of dat je toch nog weer aan de eettafel gaat zitten zoals ik op dit moment …

  Op deze manier je bestek bij elkaar scharrelen is echt een heel goed idee. Ik heb zelf genoeg bestek, ook heel mooi, lang geleden gekregen als huwelijkscadeau en later nog een grote verzilverde set uit de familie “geërfd”. Maar anders zou ik je voorbeeld meteen gaan volgen.

  En ja, met kleine baby’s die geboren worden om je heen gaat er een wereld van leuke dingen die je opeens ‘mag’ kopen voor je open. Ook de kleertjes en schoentjes enzo, allemaal zoooo schattig!!

  Dus ik zeg, erg geslaagd, die dag, qua gezelligheid, qua mooie kringloopwinkels, en qua aanloopjes!

  • Sabine
   10 augustus, 2018

   Bedankt Geertje! Haha ik moet de stoel nog steeds naar m’n werk brengen. Ik moet een keer een autootje huren daarvoor. Maar ik heb nog steeds goede hoop dat ik hem dan actief ga gebruiken! :D

 • Ingrid
  9 augustus, 2018

  Leuke aankoopjes weer!
  Wat kun je toch leuk speelgoed kun je vinden bij kringloopwinkels! Ik ben leidster/ juf op een peuterspeelzaal – leeftijd van 2 tot 4 jaar oud. Op de speelzaal werken we a.d.h.v. thema’s. We proberen altijd om de ruimte ook in de sfeer v/h thema te brengen. Ik vind het ontzettend leuk om hiervoor dingen tweedehands bij elkaar te sprokkelen voor een habbekrats!
  Voor het thema ”zomerkriebels” heb ik bijv. een strandtentje, kinderzonnebrilletjes, een whinnie de poeh strandlaken, een kooktoestelletje en een klein rolkoffertje gevonden. Daarmee hebben we een minicamping gemaakt! En daar hebben ze zo leuk mee gespeeld. Ik kan daar zo van genieten………..

  • Sabine
   10 augustus, 2018

   Dat klinkt geweldig, Ingrid! Lijkt me ook ontzettend leuk om te doen!