Vlog Nationale Kringloopdag 2018 – Ronde van RataPlan

Posted on 1 min. leestijd

 

Op 6 oktober was het zover: Nationale Kringloopdag! Samen met m’n moeder deed ik op deze feestelijke dag mee aan de Ronde van RataPlan! De Ronde van RataPlan is een georganiseerde busreis langs verschillende vestigingen van kringloop RataPlan. Het was een groot succes! Overal werden we feestelijk onthaald met eten en drinken, en natuurlijk veel kringloopplezier! Ik heb deze dag gevlogd zodat jullie ook een beeld kunnen krijgen van dit uitje, zodat je misschien Nationale Kringloopdag volgend jaar zelf ook meegaat op de Ronde van RataPlan! Daarnaast laat ik per winkel zien wat ik er gekocht heb. En ik moet zeggen: er zitten weer wat pareltjes tussen!

De winkels die we bezochten waren:

Kijk dus mee naar mijn NKD vlog!

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Hebben jullie nog iets feestelijks gedaan met Nationale Kringloopdag?

 

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Comments
 • Petra
  19 oktober, 2018

  Sabine, alvast van harte gefeliciteerd met je 30e verjaardag. Wat een leuke vlog over de Rataplan – route. Je bent nog even slank als altijd, maar weet je zeker dat die babykleertjes voor een vriendin zijn? Er is iets in je uitstraling dat veranderd lijkt te zijn. Wij zijn naar de open dag van ons reinigingsbedrijf geweest. Heel goed verzorgd, lekker eten en drinken en vooral zo interessant wat er met ons plastic, papier ed gebeurt.

  • Sabine
   24 oktober, 2018

   Dankjewel voor je reactie en je felicitatie, Petra!
   Haha ik weet vrij zeker dat het babybroekje voor een vriendin van mij is, maar ik ben stiekem wel benieuwd wat er dan veranderd lijkt te zijn in m’n uitstraling? ^^
   Leuk dat jullie zo’n interessante activiteit hebben gedaan! Dat is weer eens wat anders!

 • Ingrid
  25 oktober, 2018

  Dat ziet er gezellig uit! Lijkt me heel leuk om zo met “gelijkgestemden” een dagje door te brengen. Prachtige aankopen weer. Die olifant is echt de klapper van de dag; past ook helemaal bij jullie interieur.
  Nationale kringloopdag was volgens mij dit jaar in een heel druk weekend gepland. Bij ons in Drenthe was dit weekend de aftrap van oktober kindermaand ( basisschool kinderen kunnen dan de hele maand gratis naar allerlei activiteiten workshops, voorstellingen, kijken bij bedrijven etc.)In onze gemeente hadden ze dit jaar het etiket duurzaamheid er op geplakt; doe een activiteiten rondje op de fiets, knutselworkshops met gebruikt materiaal, in de tweedehands kledingwinkel mocht je je verkleden en op de foto enz. Ik ben vrijwilligster op jeugdafdeling v/d bieb en heb daarom die zaterdag in de bieb een workshop (met een paar collega’s) gegeven rondom het thema vriendschap (thema v/d Kinderboekenweek die ook net in die week viel) 0.a. vriendenboekjes maken en vriendschapsarmbandjes knopen. Druk maar ook heel gezellig en feestelijk.
  Het was ook de “ dag van chemie”. Mijn man en opa zijn daarom naar de open dag van een aantal bedrijven geweest in de haven van Delfzijl.
  Nationale kringloopdag paste hierdoor dit jaar echt niet in het schema helaas.

  • Sabine
   2 november, 2018

   Haha tof dat je de olifant ook leuk vindt! :D
   Wat gaaf dat je die workshop gegeven hebt! Klinkt echt leuk!