Babyshower stylen met kringloopitems + TrashFashion gaat verder als YouTubekanaal!

Posted on 2 min. leestijd

Onlangs heb ik samen met een vriendin een babyshower georganiseerd voor een goede vriendin van ons. En waar ga ik heen als ik aankleding en cadeautjes voor een babyshower zoek? Natuurlijk, naar kringloopwinkels!
Ik kan niet anders zeggen: het was een feest om dit te doen! Om met een specifiek doel en thema, maar zonder specifiek voorbedachte producten naar kringloopwinkels te gaan is echt schatjagen, terwijl je de flexibiliteit hebt dat veel als schat kan werken! In onderstaande video zien jullie wat ik zoal gekocht heb en hoe we de babyshower gestyled hebben!

Klik hier om de video op YouTube te bekijken.

Hoe vinden jullie het resultaat geworden? Het feestje was in ieder geval erg gezellig en we kijken er allemaal naar uit om de kleine in ons midden te verwelkomen!

 

TrashFashion gaat verder als YouTube kanaal!

Dan heb ik tijdens de kerstvakantie een groot besluit genomen: TrashFashion zal vanaf nu verder gaan als YouTube kanaal. Ik houd mijn blog nog wel online, zodat m’n oude artikelen terug te lezen zijn. Daar kan ik zelf nog geen afscheid van nemen. Maar ik probeer m’n leven wat efficiënter in te richten en deze stap is daar een onderdeel van. :)
Toch was het voor mij geen gemakkelijk besluit, ik blog nu bijna zeven jaar en hoewel m’n blog nooit erg groot geworden is heb ik er wel heel veel plezier aan beleefd en heb ik er leuke ervaringen en contacten aan te danken! Ik hoop dan ook van harte dat dit met m’n YouTube kanaal gewoon door kan blijven gaan. Voor iedereen die m’n blog wel eens bezoekt: heel erg hartelijk dank voor jullie steun! En ik hoop jullie op YouTube bij me te kunnen houden. :)

Klik hier om naar mijn YouTube kanaal te gaan. Ik zou het geweldig vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal om op de hoogte van mijn nieuwe video’s te blijven!

 

Heel veel liefs,

Sabine

 

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 Comments
 • Geertje
  5 januari, 2019

  Ha Sabine,

  Ik was al een beetje benieuwd naar je voornemens voor 2019 — vorig jaar al een goed-gefundeerde mindering, en ik voelde weer een verandering aankomen. Ik snap je tijdsbesparende keuze, maar ik ben op geen enkel youtube kanaal geabonneerd, dus ik ben benieuwd hoe vaak ik ga kijken.

  Vandaag ben ik overigens nog bij Emmaus Lombok geweest, goed geslaagd. Heerlijk om in Utrecht te zijn!

  Veel plezier met je vlogs (toch?),
  Geertje

  • Geertje
   6 januari, 2019

   Nu pas het filmpje bekeken. Heel mooi gedaan!
   En die eieren, gaaf, nog nooit zo gezien. Kook je die in bietensap of zo? En hoe smaken ze?

   • Sabine
    19 januari, 2019

    Hartelijk dank Geertje! Ik ga nog even kijken of ik een plugin kan implementeren waardoor m’n nieuwste video’s automatisch op m’n website verschijnen, hopelijk lukt dat nog. :)
    Ja die eieren zijn echt supermakkelijk te maken! Je kookt ze en pelt ze en vervolgens laat je ze een aantal uur liggen (ik heb ze er een nachtje in laten liggen) in een bakje met daarin gepureerde voorgekookte bieten met een klein scheutje azijn. Ik moet zeggen, ik was zelf helemaal in m’n nopjes door het resultaat! En het gaf een heel subtiel bietensmaakje die ik persoonlijk erg lekker vond.

    • Geertje
     24 januari, 2019

     Dat is lief van je, maar ik zal de video’s ook zonder plug-in wel vinden hoor!
     Ik heb de trailer op je kanaal zelfs al bekeken, erg leuk gedaan.

     En dank voor het recept voor de roze eieren. Ik ben heel benieuwd, helemaal nu ik weet dat er ook een vleugje bietensmaak aan zit.

 • Ingrid
  5 januari, 2019

  Dacht ook al dat er iets aan de hand was…….
  Jammer dat je stopt met je blog maar gelukkig stop je niet helemaal! Ben allang abonnee op je kanaal?en blijf je zeker volgen………
  Ontzettend leuk deze babyshower! Zo heb je twee x pret; alles bij elkaar zoeken en stylen en dan het feestje zelf.
  Ik heb nog nooit cadeau papier gevonden in kringloopwinkels maar daar ga ik vanaf nu wel op letten . Cadeautjes inpakken vind ik nl. erg leuk om te doen. Ik bewaar ook altijd lintjes, kaartjes en mooie papiertjes van gekregen cadeau’s?

  • Petra
   15 januari, 2019

   Wat een leuke decoratie. Superleuk. Zo wordt zo’n Amerikaans feest op een oerHollandse manier leuk. En Ingrid, ik bewaar ook altijd alle lintjes, koordjes uit sporttassen etc. Ooit was er hier op Marktplaats een mevrouw die allerlei tasjes van Diddl gratis weg deed.. Voor iedere gelegenheid hebben de kinderen nu zo’n leuk papieren tasje om de kadootjes in mee te nemen.

   • Sabine
    19 januari, 2019

    Dankjewel Petra, wat zeg je dat leuk! :D

    • Petra
     14 oktober, 2019

     Dag Sabine, ik ben niet geabonneerd op you tube, maar zie nu dat je in verwachting bent of misschien zelfs al je zoontje hebt gekregen. Wat fantastisch. Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk samen.

  • Sabine
   19 januari, 2019

   Super om te horen, Ingrid! Heel erg bedankt! :D
   Ik bewaar zelf ook altijd mooie verpakkingen van cadeautjes die ik zelf heb gekregen om te gebruiken voor cadeautjes voor anderen! ^^