Karlijnplateaus

door Posted on 1 min. leestijd
Ik kwam laatst bij een kringloopwinkel weer een paar schoenen tegen die ik jullie toch niet wil onthouden. Wat vinden jullie van deze?
Het merk is Destroy, een Spaanse schoenfabrikant die zich nogal toelegt op redelijk bijzondere schoenen, als ik zo naar de website kijk. Deze laarzen waren hot in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Striptekenaar Jan Kruis was er ook gek op en het kwam nog al eens voor dat een van zijn geesteskinderen deze schoenen droeg:
Wat mij betreft slaan deze plateauzolen echt wel alles. Ze zijn maar liefst 11 cm hoog en zo plateauzolerig heb ik het niet vaak meegemaakt. En dan die vorm van die hakken! Zouden ze ooit weer in de mode komen? Stiekem lijkt me dat best leuk… Al is het maar dat we er dan weer zo strompelend en zwaaiend met onze armen bij gaan lopen.
Deze schoenen kwamen van Kringloop Rataplan in Den Helder. Ze kostten 3,50 Euro. Hier moet je toch op een jaren 70-feest helemaal de blits mee kunnen maken. Ze zijn maat 40-41 en gaan binnenkort naar Emmaus Bilthoven. Dus als je belangstelling hebt… Ik daag je uit. Volgens Karlijn lopen ze zalig! ;)